Het team

Bij ons krijg  je een persoonlijk aanspreekpunt. Onze onafhankelijke en gecertificeerde adviseurs zijn getraind in allround advies en werken enkel en alleen in jouw belang. Maak kennis met ons team van adviseurs!

Ruud van der Vlies

Ruud van der Vlies

Directeur

Arjun Samadhan

Arjun Samadhan

Leven & Hypotheken

Niek van Reijn

Niek van Reijn

Leven

Casper Ardon

Casper Ardon

Hypotheken

Sanne van der Vlies

Sanne van der Vlies

Leven & Hypotheken

Erik Dijkman Dulkes

Erik Dijkman Dulkes

Financiële planning

Over ons

Welkom bij Totaaltransparant – uw vertrouwde partner voor alles wat met financiële zekerheid en vastgoed te maken heeft. Wij zijn een toonaangevend advieskantoor, gevestigd in de bruisende regio Leiden en de omgeving van Rotterdam, en we zijn vastbesloten om uw financiële doelen en vastgoedambities te verwezenlijken.

Bij Totaaltransparant begrijpen we dat de wereld van hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en vermogensadvies complex kan zijn. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in deze domeinen, en onze betrokken medewerkers zijn experts in het vinden van heldere, begrijpelijke oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Wij geloven dat financiële planning toegankelijk moet zijn voor iedereen, en daarom staan we bekend om onze duidelijke uitleg en persoonlijke benadering.

Maar dat is niet alles. Bij Totaaltransparant gaan we verder dan alleen financieel advies. We zijn ook gepassioneerde verkoopmakelaars met een reputatie voor de scherpste prijzen in Nederland. Met behulp van de modernste communicatiemiddelen, brengen we kopers en verkopers samen en zorgen we voor naadloze vastgoedtransacties.

Bovendien hebben we een sterke samenwerking met ons zusterbedrijf,

Weadvize, waarmee we bemiddelen in pensioenproducten. Dit stelt ons in staat om u een allesomvattende benadering van financiële planning te bieden, waarbij we uw huidige financiële situatie en toekomstige doelen in overweging nemen.

Bij Totaaltransparant streven we ernaar om u de juiste tools en kennis te bieden, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen voor uw toekomst. We zijn er trots op dat we uw partner kunnen zijn op uw reis naar financiële zekerheid en vastgoedsucces. Welkom bij Totaaltransparant – waar helderheid, expertise en betrokkenheid samenkomen om uw financiële horizon te verlichten.

Ervaringen met online advies

Na elk gesprek kan je (annoniem) een reactie achterlaten. Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 8,9 en daar zijn we trots op!

Zeer aangenaam, veel tips, behulpzaam, luisterend oor.

Fijn gesprek, professioneel, en geeft vertrouwen dat de hypotheekaanvraag snel en goed wordt geregeld.

Hele fijne gesprekspartner met een hele duidelijke uitleg.

Contact

T. 071 234 00 70
E. administratie@totaaltransparant.nl

Bereikbaar

9:30 – 17:00 uur (ma-vr)
Per app met eigen adviseur 24/7

Bezoekadres

Valkenburgseweg 37
2331 AA Leiden

Waar we goed in zijn

Hypotheken
Verkoop Makelaardij
Pensioenadvies
Beleggingsadvies
Overlijdensrisico
Levensverzekeringen

Nog vragen?