Beloningsbeleid

Wij zijn uiteraard 100% transparant over ons beloningsbeleid.

Beloningsbeleid medewerkers

In het kader van een transparante communicatie met u als klant van Totaaltransparant hechten wij eraan om u op eenvoudige wijze uit te leggen hoe wij ons beloningsbeleid hebben ingericht. Doel is om te voorkomen dat er perverse prikkels in de beloningsstructuur van de medewerkers sluipen.

Zoals u wellicht weet is er bij Totaaltransparant eigenlijk nooit sprake van provisiebeloning. Dat komt alleen voor bij intermediair dat zich bezighoudt met schadeverzekeringen.

De advies en bemiddelingsvergoeding die u ons betaalt is altijd van te voren goed gecommuniceerd en overeengekomen. Een eerste gesprek, waarin deze beloning meestal wordt gecommuniceerd, is dus gratis.

Adviseurs van Totaaltransparant hebben al van het begin van het ontstaan van de onderneming een duidelijke boodschap meegekregen: een advies leidt alleen tot een bemiddeld product als er aan de maatschappelijke regels van fatsoen wordt voldaan. Deze regels spreken wat ons betreft voor zich: het belang van de klant staat voorop, er wordt gewerkt met een mentaliteit van “ wat u niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet”.

Een bedrijf als Totaaltransparant bestaat bij de gratie van betaalde adviezen en betaalde bemiddelde
financiële producten en is natuurlijk gewoon een commercieel bedrijf. Alleen bij voldoende klanten en een tevreden klantenkring wordt er voldoende verdiend om iedereen die er werkt een hopelijk redelijk belegde boterham te verzorgen. Om deze commerciële drive niet te laten ontsporen ontvangen adviseurs een vast salaris. Er is wel een mogelijkheid om de werknemers incidenteel een bonus te geven op het vaste salaris van maximaal 20%. Dit stimuleert wel en werkt niet als een perverse prikkel.

Lees ook

Onze privacybeleid

Uw gegevens worden in de systemen van Totaaltransparant opgeslagen en indien noodzakelijk voor de bedrijfsvoering aan derde partijen verstrekt. Wij hebben een zelfstandige wettelijke verplichting om uw gegevens ook na het beëindigen van de relatie vast te houden.  Lees meer.

Dienstverlening

Hier vindt  vind u de dienstverleningsdocumenten volgens de normen van de AFM. Lees meer.